Kärleksfulla möten

I morse blev det en regnig morgonpromenad – den första för Svea. Hon brydde sig inte så mycket om regnet, men efter  ca 20 minuter i skogen var hon både väldigt blöt och väldigt trött. Igår var brorsan Jojje här och de lekte och busade i flera timmar, något som nog hade satt sina spår. Därför fick Svea åka resten av promenaden i sin väska där hon kunde bädda ner sig bland fleesfiltarna.
Ruffa torkar regn
– Hedda, vad gör mamma Ruffa egentligen? undrade Svea

När vi till sist var hemma igen var alla hundar dyngsura. Något som brukar resulterar i att de springer runt och torkar sig i alla soffor och sängar och fåtöljer. Idag var det Ruffa som var mest ihärdig att torka sig, till Sveas förundran.
Ruffa o Svea sover
Skönt att få sova en stund, så man orkar busa lite sen

När flocken äntligen torkat sig torra, somnade de hårt i sina korgar och jag jobbade ett tag medan jag väntade på dagens besök; Ruffas brorsa Alton med matte Eva. Idag skulle vinterkostymen bytas till sommarkostym. Lilla My som ju alltid har koll på allt som händer insåg en bra stund innan Eva parkerade bilen framför huset att något STORT var på gång – älskade reservmatte Eva skulle komma!
Eva hann knapp ur bilen innan Lilla My försökte klättra upp på henne och sätta sig fast runt hennes hals. Nu släpper jag dig inte! sa Lilla My och pussade och pussade på matte Eva. (det är ju hos Eva och Alton som Lilla My brukar åka på semester  🙂  ❤  ) Och Eva pussade tillbaka, lika lycklig hon. Ja det var härligt att se!

Snart kom också Riga Maria och Jojje. Även idag skulle han få leka med Svea. Oj  deras möte var också fullt av kärlek. De kastade sig genast in i ett busslagmål och så var leken igång.

Ruffa o Jojje leker

Inte bara Svea är glad över att Jojje kommer på besök, det är mamma Ruffa också ❤

Ja vilken trevlig dag det har varit! Både för mig och för flocken  🙂

 

Lämna en kommentar