Ingen parning på Gry just nu.

Hedda dag 45 2017

Skönt att lufta magen när man är dräktig, tycker Hedda 😀 Och även om magen ännu inte är jättestor så nog syns det att det är små valpar därinne ❤

Telefonen och internetet är trasigt – igen. Därför är det inte så lätta att uppdatera här. Men idag är jag i Fagersta och har hittat ett ställe där jag får kontakt.

Nu har Gry börjat löpa, och jag hade tänkt para henne med Plura, men tyvärr blev det ingen parning, även om det såg ut som om de tyckte mycket om varandra. För Pluras del var det första gången och han förstod nog inte riktigt vad som krävdes av honom, lilla gubben. Så nu försöker jag igen i oktober då hon bör börja löpa igen. Och då skall jag se till att ha en plan B. Hur mycket man än funderar och planerar och letar efter bra kombinationer som är både friska, mentalt fina och snygga, så är det mycket annat som ska stämma också. Och det är nog det jag tycker är lite av tjusningen med avel. Har man att göra med levande individer så får man helt enkelt finna sig i att allt inte går att planera.

Hedda mår bra och äter fortfarande med god aptit. Så skönt! Mest tar hon det lugnt men de sista dagarna har hon någon gång varje dag fått en liten energikick och börjat busa med Qaston och Kajsa. Hon är inte riktigt lika tjock som mina tikar brukar vara, så hon har nog inte så många valpar i magen. Ja, tids nog får jag veta. Nu är det bara runt 20 dagar kvar innan valpningen.

Agnes är här, hon har sommarlov nu, till Nilssons stora lycka. Igår var vi på utställningsträning i Avesta med Nilsson, Qaston, Kajsa och Kara. Fast Agnes körde mest agility med Nilsson. Men de andra hundarna fick träna lite på att springa runt i ringen och det tyckte de var jättekul. Kajsa, som kan vara lite försiktig ibland tyckte till och med att det var helt okej att en ”domare” med stor slokhatt och solglasögon böjde sig över henne och pillade lite på henne. Härligt! Ja, det är verkligen en bra träning där.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s