Stackars Qaston

Telefonen och internetet har varit trasigt, men nu är det lagat igen. S

Kajsa o Kara pinne juni 2017

Enter a caption

å skönt!  Vad som inte är lika skönt är att Qaston blev dålig i fredags. Han fick hög feber och jag åkte med honom till Strömsholm, stackars lilla gubben. Det visade sig att han antagligen har ätit något konstigt, som gudskelov inte fastnat, men som ändå orsakat att bakterier samlats i tarmen. För att få ordning på allt fick han ligga kvar. Usch så hemskt det är att lämna en hund som mår dåligt!  Men igår fick han komma hem igen och nu mår han mycket bättre. Fast veterinären kan inte utesluta att han kan smittas, så därför måste han vara isolerad från resten av flocken. Och vi måste desinficera oss varje gång vi går ifrån honom. Inget får ju hända Hedda nu så här strax innan valpningen.  Sån tur att Enni är här och hjälper mig. Nu kan vi turas om att vara hos honom, medan den andra är hos resten av gänget.
Och eftersom han är smittsam så måste jag också hålla mig ifrån att träffa andra hundar. Så jag har också varit tvungen att avboka en hel del saker som jag skulle gjort. Huvudsaken är i alla fall att Qaston mår hyfsat igen. Antibiotikan tar och i slutet av veckan kan han nog börja vara tillsammans med de andra igen.

Hedda börjar bli lite tung du och idag kröp hon under soffan i arbetsrummet för att kolla om det var ett bra ställe att föda sina valpar på. Så nu är det dags att göra iordning valplådan, även om det fortfarande är ett tag kvar innan det är dags.

Agnes o Kajsa badar juni 2017
Så skönt att det äntligen blivit sommarväder och att det går att bada.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s