Melker BIRvalp

Hedda 180218

Här skulle jag ha skrivit för länge sen och gratulerat Melker som var på utställning i Insjön förra helgen och skuttade till sig ett Bäst I Rasen-valp. massor av grattis matte Heli 🙂
Men influensan slog till och det har inte varit så mycket jag orkat göra. Men nu har krafterna återvänt – med solen. För både igår och idag har solen skinit och faktiskt gett ifrån sig lite värme. Inte så mycket att snön börjat smälta, men i alla fall. Jag anar att det kommer en vår.
Och det gör flocken också. Igår tog Kajsa och smet ut genom grinden (som faktiskt var öppen, men resten av flocken stannade snällt kvar 🙂  )  Och for iväg uppåt skogen. Sådan fart hade hon att det tog ett tag innan hon insåg att det ju inte alls gick att springa där i den djupa snön.  Vad göra nu? Hon tittade lite uppfordrande på mig för nog borde en ansvarskännande matte hämta en hund i nöd? Fast inte den här matten. Hon stod på vägen och ropade utan att göra en ansats att komma och hämta lilla flickan. Oj så jobbigt det var att ta sig tillbaka till fast mark, tyckte Kajsa. För ömsom höll skaren och ömsom sjönk hon djupt ner.
Nåväl, hem kom hon, och efter det har hon varit alldeles nöjd med att promenaderna fortsätter att gå på vägen.
Natur dromsk vag 180316

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s