DvärgschnauzerCupen

Morra DScupen 2018Igår var det dags för den årligt DvärgschnauzerCupen dit ca 100 dvärgschnauzrar var anmälda. Så himla roligt att träffa alla och se vilka nya hundar som kommer ut i ringarna nu i sommar.
Här ovan står Morra duktigt och fint i ringen, kom 2a i sin klass med hederspris och slutade som Best In Show 6a.  Grattis duktiga Maria som sprang med henne matte Jonna och husse Peter!
Melker star DScupen 2018
Även Melker var med och kom 2a i sin klass och slutade som Best In Show 7a.
Grattis matte Heli och husse Peter!

Lava2 oplac BIS DScupen 2018Lava (Lales syster) som nu blivit unghund slog till och vann sin klass med duktiga matte AnnCatrin och fick springa ett varv i den stora Best in Show finalen. Tyvärr inte placerad där men skötte sig exemplariskt där ❤  Grattis AnnCatrin 😀
Jojje springer2 DScupen 2018
Jojje skötte sig också fint och domaren tyckte mycket om honom, så han kom 2a i sin klass, duktigt handlad av matte Maria 😀 Grattis!
Zorro o championhanar line up DScupen 2018Fina Zorro med matte Cammen hade ett tufft jobb i championklassen med alla fina championhanar. Men det klarade de med den äran och blev även de kvalificerade till stora BISfinalen. Men utställningen drog ut på tiden och matte måste åka hem så de hade inte möjlighet att vara med.  Men grattis Cammen för kvalificeringen 😀
Ja, det var en rolig dag!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s