Kajsa är lycklig

Kajsa gar 180608
När jag hämtade Qaston som ska vara här ett par dagar, så tog jag med mig Kajsa. Hon har ju ganska tråkigt nu när Hedda bara bryr sig om sina valpar och inte alls vill leka.
Vilken lycka det blev när hon såg Qaston! Hon skrek rakt ut. De har lekt i trädgården nästan hela dagen. Men nu är dom trötta och sover utslagna vid mina fötter.

Hedda bryr sig ju bara om sina valpar. Ja, idag brydde hon sig nog om dem lite väl mycket i min smak. Hon kom nämligen hem med en fågel i munnen efter att ha varit ute i trädgården. Den tänkte hon ta med sig in till valparna. De är ju nästan 3 veckor och det börjar bli dags för dem att få smaka på riktig mat. Fast när det kom till en fågel med fjädrar och allt tyckte jag allt att det var lite överdrivet, så jag bytte fågeln mot några godisbitar, vilket hon verkade tycka var en ganska god affär. Kanske hon också hade börjat bli tveksam. Jag menar valparna har ju inte fått tänder än, lite svårt att äta en hel fågel då. Nåväl, valparna själva verkade fullständigt lyckliga att i vanlig ordning få ligga vid hennes juver och snutta. Inte fel alls, sa de och sög av all sin kraft. Ruf fyra 180608

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s