Glada hundar

Hösten kommer sakta till oss, men fortfarande är temperaturen varm och skön, även om det inte alls är lika varmt som det var i somras. Dessa vackra höstdagar med klar luft tycker både jag och flocken är underbara att ta skogspromenader i.
L My o Hedda morgonprom3 20180911
Lilla My och Hedda
Just nu är det så lugnt här hemma då bara flockens fem ursprungliga hundar är här;
Nilsson 180515
Nilsson
Nilsson, som fyllde 12 år häromdagen och blev ordentligt firad både av Agnes som sjöng för honom i telefonen och av oss härhemma, Lilla My, som ju också börjar bli till åren, 9,5 år, tänka sig. Hon uppför sig fortfarande som en valp, även om hon blivit bra mycket bättre på att lyssna på mig. Häromdagen fick hon vara med på agilityplanen. Oj så roligt hon tyckte det var, även om hon, sin vana trogen, måste lukta av vartenda grässtrå på planen också 😀 ,
Ruffa i skogsplanteringen 20180911
Ruffa 
Ruffa även hon veteran, 8,5 år fyllda, men pigg som en vessla och har både tänder och päls i samma skick som alltid. Inte syns det på henne att hon fött 21 valpar ❤  Fast lite rund om magen upptäckte jag i morse när jag kliade henne. Men sen kom jag på varför, det är ju äpplesäsong och äppelträden i trädgården droppar sina äpplen i gräset, lagom för henne att snabbt hugga in på, eftersom äpplen är det allra bästa hon vet,
Hedda i skogsplanteringen 20180911
ja, sen finns ju Hedda här, fortfarande en ungdom drygt 3 år gammal, som är så lycklig över att vi har börjat komma igång med rallylydnadsträningen igen. Oj så hon dansar efter minsta handrörelse jag gör. Det är verkligen en fröjd att jobba med henne 🙂  Igår tänkte jag börja med att lära henne backa. Men se, det kunde hon redan. Typiskt Hedda, att alltid ligga steget före, ha ha.
Kajsa o Hedda lek vid vatten 20180911
Kajsa och Hedda
Och så den allra yngsta, som faktiskt börjar bli vuxen hon också, Kajsa nyss 2 år fyllda. Nu är utställningssäsongen över för i år för hennes del, och för att ha lite annat att göra har vi börjat en agilitykurs. Det tycker hon om! Hon har redan bekantat sig med både hopphinder, balansen, gungan och tunnlarna 🙂 Så får vi väl se om jag kan hålla henne stången, än så länge går ju allt ganska långsamt.
Kajsa o Hedda lek vid vatten7 20180911
Kajsa o Hedda lek vid vatten5 20180911

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s