Hemma efter en vecka i Åre

Nicke star 20181201 (2)
Nicke på valputställning där han blev 2a Bästa hanvalp med Hp.

Nicke springer 20181201
Hedda o Kajsa brygga hoppa i eller 20181019
Jag har varit i Åre ytterligare en vecka. Den här gången fick flocken inte följa med, då jag var rädd för att det skulle bli kallt för dom i bilen medan de låg där och väntade på att mina lektioner i Åres skolor skulle ta slut. Istället flyttade RigaMaria, Jojje och Riga in hos mig under veckan och tog hand om hela flocken. Tack snälla RigaMaria för hjälpen!
Men nu är jag hemma igen. Och även om det är underbart i Åre och barnen som jag har skrivit med är helt fantastiska, så är det skönt att vara hemma igen till vardagen med våra sköna promenader och det dagliga skrivandet.

Kylan som höll sig under veckan jag var borta, har nu bytts mot dimma, fukt och en plusgrad. Jag tröstar mig med att det igår var Anders som hade namnsdag, vilket i vanliga fall brukar betyda: När Anders slaskar julen braskar (alltså att julen då kommer att bli vit,) Ja, man kan ju hoppas i alla fall 🙂   Flocken har bestämt sig för att bästa sättet att hålla ställningarna innan den riktiga vintern kommer, är att ta det lugnt. Förutom på promenaderna då, för då är det full rulle. Men inomhus sover de av timme efter timme.
Natur regn2 20180929

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s