Gry är parad med Brillo

Gry o BrilloÄven om telefonen och internet här hemma är trasigt, så händer det saker.  Gry började löpa och vi åkte ner till Växjö för att träffa hennes blivande, för att se om tycke uppstod.
Den tilltänkta hanen är en import från Tyskland, men på hans pappas sida finns min gamla Rufus, lite längre bak. Det var det jag föll för från början. Att få in Rufus i stamtavlan igen utan att det skulle bli för hög inavel. Och med 1,2% inavel känns det som det skulle kunna bli en helt okej kombination.
Och när jag sedan fick träffa Brillo – som han kallas – blev jag än mer förtjust. Ja, jag blev riktigt förälskad i honom. Han är liten, bara 33 cm, kompakt och fyrkantig, precis som en dvärgschnauzer ska vara. Och fina vinklar både fram och bak. Ja, snygg är han (även om bilden här ovan inte gör honom helt rättvisa, när han springer fritt så har han en härlig attityd och utstrålning.) Och framförallt är han oerhört trevlig. Glad hela tiden med en svans som ständigt viftar. Kommunikativ och kommer fram och pratar (med hela sitt kroppsspråk), social och kan gå lös överallt. Väldigt lyhörd. Ja, ni märker att jag helt och hållet föll för honom 🙂

När vi sedan presenterade Gry för honom uppstod genast tycke. Och se, det blev en fin parning. Så nu hoppas, hoppas jag att det kommer att födas valpar här hemma. Än vet jag ju inte. Det har bara gått drygt en vecka sedan hon parades. Men Gry har i alla fall blivit keligare än vanligt, så helt omöjligt är det inte.
Ni får gärna hjälpa mig att hålla tummarna för att allt kommer att gå bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s