Gry på dag 21

Vädret fortsätter att leka jojjo med oss. Idag är det plus 3 grader och vi försökte oss på att pulsa runt i skogen i den blöta halvmetertjocka snön på morgonpromenaden. När vi väl kom ut på vägen så var den ren glansis. Ja, det är inte så lätt att ge hundarna den motion som de behöver just nu. Så skönt då att trädgården finns där de kan rusa och busa och springa av sig överskottsenergin.
Vädret gör också så att den lilla mobiltäckning jag har här hemma, inte orkar sig igenom de tunga grå molnen, vilket gör att jag inte kan ladda upp några bilder.  Men de kommer senare.
Gry är idag på dygn 21, det innebär att om hon har små foster i magen så börjar de nu fästa i livmodern. Och ett tecken på att så håller på att ske är att tikar mår illa de här dagarna. Gry kräktes lite igår, så nu håller jag tummarna hårt att det beror på detta. Och helt otroligt är det inte, då hon även har blivit väldigt kelig och också ganska bekväm av sig. Ligger gärna hoprullad och sover den mesta delen av dagen. Tecken som kan tyda på dräktighet. Fast helt säker kan man ännu inte vara. Jag kommer ju så väl ihåg Hedda för ett par år sedan som lurade mig totalt genom att ha alla dessa tecken, men sedan visade sig bara varit skendräktig.

Och lite lugnare har det blivit här hemma. Lale har åkt hem till sin matte Katarina. Å så lycklig hon blev. Så klart över att matte kom, men även av att få träffa ”brorsorna” Fix (Nilssons son) och Ezz (en parson russel) . Kajsa saknar henne, men Hedda tröstar och ställer upp på Kajsas alla lekinviter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s