Amorras PerLa – PerLa och Amorras PerArne – Charlie

PerLa aker Bianca AC Peter o Johanna (1 av 1)

Lillmatte Bianca, matte Ann-Catrin, husse Peter och lillmatte Johanna med PerLa

Så kom då dagen då både Charlie och PerLa skulle flytta hem till sina riktiga familjer. Jag har haft lite separationsångest för dem. Så underbart det då är när jag såg med vilken glädje både Charlie och PerLa knöt an till sina nya mattar och husse.
Jag har skrivit om det förut, och måste säga det igen. Ibland är det så märkligt att valparna direkt förstår att de som kommer är de personer som de ska, om inget händer, leva med i resten av sina liv.
PerLa har träffat sin familj tidigare och nu när de kom blev hon väldigt glad. De hade med sig både leksak och godis för att blidka henne. Nåja, det hade nog inte behövts, för hon var så glad i alla fall. Men när nu leksaken och godiset var där så var det helt i hennes smak. Ja, när alla formaliteter var avklarade och jag skulle gå iväg med henne för en sista kiss, så följde hon med en liten bit, sen satte hon sig och tittade ömsom på mig och ömsom på sin nya familj. Men gammelmatte, sa hon. Förstår du inte att jag tillhör dom nu, inte kan jag då gå iväg med dig!
Ja vad kunde jag väl då annat säga än att hon skulle springa tillbaka till dom. Vilket hon glatt gjorde. Och efter att hon hälsat på sin mormor Märta och syssling Lava rullade hon nöjd ihop sig i knäet i bilen ❤

Charlie akter Sandra Thea o Rosemarie (1 av 1)

Lillmatte Thea, matte Sandra och reservmatte Rose-Marie

Charlie skuttade också glad i hågen fram till sina riktiga familjemedlemmar när de kom in genom trädgårdsgrinden. Å så mysigt! Här är några som verkligen vet hur man gör när man leker och gosar. Det passar mig! sa han och viftade glatt på svansen.
Ja, inte heller han hade några betänkligheter för att följa med sin familj ut på nya äventyr ❤
Nu är det tomt här hemma, även om jag ju fortfarande har mina fem flockmedlemmar kvar. Men tomheten känns ändå så bra, nu när jag sett hur lyckliga de båda vara att äntligen få en egen familj att gosa in sig i 😀 Ja, i natt kommer jag sova gott, då jag vet att alla valparna nu har fått såna fina hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s