Vila i frid Lilla My

l My 11 ar 20200526 (1 av 1)

Ibland händer så tråkiga saker att det tar ett tag för mig att smälta innan jag kan skriva här.
Lilla My, min älskade tokiga underbara hund har fått somna in snart 12 år gammal ❤  Något som känns helt ofattbart för mig, men även för flocken. Hur kan det vara så att Lilla My inte längre finns?
Hon har nog varit dålig ett tag, även om varken jag eller veterinärerna tagit tecknen på allvar, kliat sig och haft öroninflammationer som inte velat läka. Veterinärerna har gissat på allt möjligt men inget har efter provtagningar verkat stämma. Till sist hade levervärdena höjts till skyhögt och både jag och veterinären beslöt att hon skulle slippa lida mer (då hade hon även blivit väldigt trött, illamående och börjat ge upp livsgnistan).
L My 180426
Sista dagen turades Lilla O och Kajsa åt att ligga bredvid henne hela tiden ❤  De förstod helt säkert vad som var på gång.
Nu gäller det bara för oss att försöka klara oss utan henne. Hon som tog sån plats i flocken, vägrade att låta någon sätta sig på henne, tog det hon ville ha och var ändå den mesta älskade som alla valpar kom till för att få trygghet ❤ ❤  Så väldigt saknad hon är ❤ ❤

3 tankar på “Vila i frid Lilla My

  1. Åh vad ledsamt 😢 tänker på dig och alla dina hundar. Harry hälsar också så gott till er alla ❤ kramar Kristina Magnus och Lilla Mys son Harry ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s