Grattis Dkullen som fyllde 7 år i går

Yatzy 7 ar 2019

Igår fyllde D kullen 7 år, tänk så tiden går.  Alla kullsyskonen får ett stort grattis från gammelmatte, de har också fått en hälsning från Ywonne, Yatzys matte: Så här skriver hon
Hejsan!
Här kommer en hälsning från en 7-åring.  På fredag fyller vår Yatzy – Amorras Dingo – sju år och vill sända ett grattis till sina kullsyskon i D-flocken.
Bilden är precis nytagen och visar en lathund som slappar i soffan efter att ha varit ute med husse och sin systerson Maxon på en runda i skogen, där han ägnar större delen av tiden med att sniffa, lukta, nosa för att sedan omsorgsfullt lyfta på ena bakbenet och stänka över ett par droppar, ett mönster som upprepas sisådär var tionde-femtonde meter.
Han är nöjd med sitt hundliv, även om den intensiva Maxon ibland går på hans nerver till den grad att han tvingas ryta ifrån – vilket är precis den reaktion som Maxon vill ha. ”Jaja, jaga mig!” och så rusas det fram och tillbaka till dess att alla mattor har knökats ihop av deras framfart. Och nej, suck, de rättar aldrig till mattorna efter sig.
Sin födelsedag tänker Yatzy fira traditionsenligt – med rostbiff.
Alla andra dagar äter han sitt torrfoder med kokt skinka som topping, men är det födelsedag så är det.
Och tänk sån tur han ändå har. Hans lillebror/systerson Maxon(från M-kullen)fyller 2 år mindre än en vecka senare.  Och han firar på precis samma  sätt – med rostbiff.
Och de delar broderligt på livets goda.  Så rostbiff blir det. Två gånger om.
Jag som matte till två fantastiska jyckar som berikar våra liv riktar ett stort TACK till dig, Bisse, som har fött upp dem och givit dem bästa tänkbara start i deras hundliv.
Glada hälsningar från Ywonne i Norrköping

Tack Ywonne för det fina brevet 🙂  Det är så fint att dessa två hundar får bo hos er och ha ett sånt härligt hundliv ❤

Figo fin2 20191019
Den här fia gossen, Amorras Eminenta Elias, alias Figo, är här hemma just nu. En härlig kille mjuk och följsam. Och full av glädje – glädje som smittar ❤
Figo Hedda kajsa kollar 20191019
Hedda Figo och Kajsa har fått syn på nåt 🙂
Figo leker Kajsa 20191019
Kajsa och Figo busar 😀

Lämna en kommentar